Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Erdoğan Diyarbakır : Rezbbadug7mym

Erdoğan Diyarbakır : Rezbbadug7mym. Akp'li cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır'da ak parti il kongresinde ve dışarıdaki kalabalığa halka hitap etti. Erdoğan buradaki açıklamasında şimdi size bir müjde veriyorum. Erdoğan, afrin'de her an müjdeyi alabilirsiniz dedi. Saat 16.00'da başlayacak program için tüm hazırlıklar tamamlandı. Başbakan tayyip erdoğanın kürt açılımı başlattığı 2005 diyarbakır konuşması.

Cumhurbaşkanı erdoğan'dan kaftancıoğlu'na 500 bin liralık cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kendisi hakkında yaptığı basın açıklamasıyla hakaret ettiği. Cumhurbaşkanı erdoğan kongrede yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi diyarbakır 16 nisan halk oylamasında beklentimizin çok altında kaldı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, evlat nöbetindeki diyarbakır annelerini ziyaret etti. Cumhurbaşkanı erdoğan partisinin diyarbakır mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ak parti diyarbakır mitinginde konuştu.

A43ixtbiugigsm
A43ixtbiugigsm from www.vanhakimiyetgazetesi.com
Cumhurbaşkanı erdoğan ve başbakan binali yıldırım`ın diyarbakır ziyaretine eşleri emine erdoğan ve semiha yıldırım ile bakanların bulunduğu yoğun bir kalabalık da eşlik etti. Başbakan erdoğan, barzani ve bdp'li parlamenterlerin batıdan ve doğu'dan yükselen tüm siyasi risk ve eleştirileri göze alarak, diyarbakır'daki buluşmaya ev sahipliği yapması gerçekten amed'de yeni. Silvan barajı'ndan alınan suyu, silvan'ın eteğinden. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, diyarbakır valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, evlat nöbetindeki diyarbakır annelerini ziyaret etti. Başbakan tayyip erdoğanın kürt açılımı başlattığı 2005 diyarbakır konuşması. Türkiye cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, diyarbakır stadyumunun açılışı ve ziraat diyarbakır gençlik festivali kapanış töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, diyarbakır'daki konuşmasında biz;

Silvan barajı'ndan alınan suyu, silvan'ın eteğinden.

Başbakan tayyip erdoğanın kürt açılımı başlattığı 2005 diyarbakır konuşması. Diyarbakır'a bugüne kadar 41 milyar liralık yatırım yaptıklarını belirten erdoğan, yerel seçimlere ilişkin ise, bodrum. Saat 16.00'da başlayacak program için tüm hazırlıklar tamamlandı. Erdoğan, afrin'de her an müjdeyi alabilirsiniz dedi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan diyarbakır mitinginde konuştu. Erdoğan ile eşi emine erdoğan, başbakan yardımcıları bülent arınç, beşir atalay, bekir bozdağ, aile ve sosyal politikalar bakanı fatma şahin ve dışişleri bakanı ahmet davutoğlu da diyarbakır'a geldi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan aralarında eşi emine erdoğan, başbakan binali yıldırım ve eşi semiha yıldırım ile bakanların bulunduğu kalabalık bir heyetle toplu açılış törenlerine katılmak üzere. Cumhurbaşkanı erdoğan partisinin diyarbakır mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, bugün diyarbakır'da toplu açılış törenine katılacak ve valilik önündeki kalabalığa seslenecek. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan diyarbakır'da ak parti il kongresinde ve dışarıdaki kalabalığa halka hitap etti. Cumhurbaşkanı erdoğan'dan kaftancıoğlu'na 500 bin liralık cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kendisi hakkında yaptığı basın açıklamasıyla hakaret ettiği. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan (sağ 4), diyarbakır'da yenilenen 3 bin iş yerinin açılışı ile bin 500 geleneksel diyarbakır evinin temel atma törenine katıldı. Cumhurbaşkanı erdoğan ve başbakan binali yıldırım`ın diyarbakır ziyaretine eşleri emine erdoğan ve semiha yıldırım ile bakanların bulunduğu yoğun bir kalabalık da eşlik etti.

Erdoğan demirtaş'ı ziyarete giden liderleri sert bir dille eleştirdi, bakıyorum hepsi türbe ziyaret eder gibi edirne'deye. Başbakan tayyip erdoğanın kürt açılımı başlattığı 2005 diyarbakır konuşması. Erdoğan ile eşi emine erdoğan, başbakan yardımcıları bülent arınç, beşir atalay, bekir bozdağ, aile ve sosyal politikalar bakanı fatma şahin ve dışişleri bakanı ahmet davutoğlu da diyarbakır'a geldi. Cumhurbaşkanı erdoğan ve başbakan binali yıldırım`ın diyarbakır ziyaretine eşleri emine erdoğan ve semiha yıldırım ile bakanların bulunduğu yoğun bir kalabalık da eşlik etti. Ama birileri bu halkın kendilerine verdiği yetkiyi.

1vhat43gwxrdtm
1vhat43gwxrdtm from foto.haberler.com
Cumhurbaşkanı erdoğan partisinin diyarbakır mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı erdoğan kongrede yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi diyarbakır 16 nisan halk oylamasında beklentimizin çok altında kaldı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, evlat nöbetindeki diyarbakır annelerini ziyaret etti. Erdoğan, diyarbakır barış türkülerinin şehridir. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın diyarbakır'da düzenlediği mitinge ilişkin diyarbakır'da yaşayan insanların neredeyse yüzde doksanı erdoğan'ın diyarbakır'a gelişini, miting düzenlemesini. 1 nisan cumartesi günü saat 16.00'da valilik önünde. Cumhurbaşkanı erdoğan ve başbakan binali yıldırım`ın diyarbakır ziyaretine eşleri emine erdoğan ve semiha yıldırım ile bakanların bulunduğu yoğun bir kalabalık da eşlik etti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın eşi emine erdoğan, dağa kaçırılan çocukları için hdp diyarbakır i̇l başkanlığı önünde oturma eylemi yapan annelere destek ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı erdoğan partisinin diyarbakır mitinginde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan diyarbakır mitinginde konuştu. Erdoğan, diyarbakır'da huzur olmasını istediklerini belirterek, bugün diyarbakır'la birlikte tüm bölgemiz, 40 yıldır hiç. Ama birileri bu halkın kendilerine verdiği yetkiyi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, evlat nöbetindeki diyarbakır annelerini ziyaret etti. Başbakan recep tayyip erdoğan, diyarbakır'da konuştu, halkla buluşmasının yunus emre ve mevlana'nın ruhunu muazzez ettiğini söyledi. Saat 16.00'da başlayacak program için tüm hazırlıklar tamamlandı. Cumhurbaşkanı erdoğan partisinin diyarbakır mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı erdoğan, programda konuşma yaptı. Silvan barajı'ndan alınan suyu, silvan'ın eteğinden. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti ve toplu açılış töreni hakkında açıklama yapan diyarbakır valisi hüseyin aksoy şunları söyledi; Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan (sağ 4), diyarbakır'da yenilenen 3 bin iş yerinin açılışı ile bin 500 geleneksel diyarbakır evinin temel atma törenine katıldı. 1 nisan cumartesi günü saat 16.00'da valilik önünde. Cumhurbaşkanı erdoğan'dan kaftancıoğlu'na 500 bin liralık cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, kendisi hakkında yaptığı basın açıklamasıyla hakaret ettiği.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, diyarbakır valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, cuma günü diyarbakır'ı ziyaret ederek açılış törenlerine katılacak. Silvan barajı'ndan alınan suyu, silvan'ın eteğinden. Erdoğan, diyarbakır barış türkülerinin şehridir. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti ve toplu açılış töreni hakkında açıklama yapan diyarbakır valisi hüseyin aksoy şunları söyledi;

Migri4zc4ohgwm
Migri4zc4ohgwm from i4.hurimg.com
Erdoğan demirtaş'ı ziyarete giden liderleri sert bir dille eleştirdi, bakıyorum hepsi türbe ziyaret eder gibi edirne'deye. Söyleyecek sözü olan, projesi olan, derdi olan herkesle konuşmaya, görüşmeye, birlikte yol yürümeye hazırız. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, evlat nöbetindeki diyarbakır annelerini ziyaret etti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ak parti diyarbakır mitinginde konuştu. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın diyarbakır'da düzenlediği mitinge ilişkin diyarbakır'da yaşayan insanların neredeyse yüzde doksanı erdoğan'ın diyarbakır'a gelişini, miting düzenlemesini. Başbakan erdoğan, barzani ve bdp'li parlamenterlerin batıdan ve doğu'dan yükselen tüm siyasi risk ve eleştirileri göze alarak, diyarbakır'daki buluşmaya ev sahipliği yapması gerçekten amed'de yeni. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, diyarbakır'daki konuşmasında biz; Cumhurbaşkanı erdoğan, programda konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, bugün diyarbakır'da toplu açılış törenine katılacak ve valilik önündeki kalabalığa seslenecek.

Saat 16.00'da başlayacak program için tüm hazırlıklar tamamlandı. Başbakan tayyip erdoğanın kürt açılımı başlattığı 2005 diyarbakır konuşması. Ama birileri bu halkın kendilerine verdiği yetkiyi. Cumhurbaşkanı erdoğan partisinin diyarbakır mitinginde halka hitap etti. Akp'li cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır'da ak parti il kongresinde ve dışarıdaki kalabalığa halka hitap etti. Cumhurbaşkanı erdoğan ve başbakan binali yıldırım`ın diyarbakır ziyaretine eşleri emine erdoğan ve semiha yıldırım ile bakanların bulunduğu yoğun bir kalabalık da eşlik etti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, evlat nöbetindeki diyarbakır annelerini ziyaret etti. Cumhurbaşkanı erdoğan, programda konuşma yaptı. Erdoğan, diyarbakır barış türkülerinin şehridir. Başbakan recep tayyip erdoğan, diyarbakır'da konuştu, halkla buluşmasının yunus emre ve mevlana'nın ruhunu muazzez ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın ziyareti ve toplu açılış töreni hakkında açıklama yapan diyarbakır valisi hüseyin aksoy şunları söyledi; Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ak parti diyarbakır mitinginde konuştu. Diyarbakırlılara seslenen başkan erdoğan, batıda ne varsa, burada da o var dedi.

Post a Comment for "Erdoğan Diyarbakır : Rezbbadug7mym"